The Sims 5 Oyuncuları Ek Pakete Boğabilir!

04.07.2023 21:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde yeni detayların ortaya çıktığı The Sims 5 oyuncular tarafından beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Serinin bir önceki oyunu olan The Sims 4'ün piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse on yıl geçti ve hayranlar artık yeni bir oyun bekliyor ancak 5. oyun da önceki oyun gibi oyuncuları ek pakete boğabilir.
 
The Sims 5'in oynaması ücretsiz model ile sunulması planlanıyor
 
 
 
The Sims 4 oyunu ilk etapta karşımıza ücretli bir şekilde çıkmıştı ve daha sonra ücretsiz bir modele geçti. Bu geçişle beraber oyuncu sayısında artış gerçekleşti ancak oyundaki neredeyse tüm temel içerikler DLC olarak satılıyor ve bunları almak için de bir miktar ödeme yapmak durumunda kalıyoruz. Yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkacak olan The Sims 5 de onlarca paketi karşımıza çıkarabilir.
 
Project Rene olarak bilinen The Sims 5 şu anda geliştirilme aşamasında yer alıyor ve ücretli içerikleri sunmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun oynaması ücretsiz olarak karşımıza çıkmayı bekliyor ve The Sims 4 ile aynı modeli benimsemeyi hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler