The Sinking City Dedektif Oynanış Fragmanı

28.02.2019 20:22 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bigben ve geliştirici Frogwares The Sinking City için soruşturma sistemini gösteren dedektif oynanış fragmanı yayınladı.

The Sinking City PlayStation 4, Xbox One ve PC için 21 Mart'ta çıkacak. Steam sayfasında belirtilene göre, oyun Türkçe altyazı desteği sunacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

1920'lerde, Birleşik Devletler'in doğu yakasında, yarı batık şehir Oakmont doğa üstü güçlertarafından ele geçirildi. Siz şehri ele geçiren, insanlarının ve sizin beyninizi çürüten şeyin ne olduğunu ortaya çıkaracak özel dedektifsiniz.
 
The Sinking City korkunun ustası H. P. Lovecraft evreninden esinlenerek açık dünyada kurulmuş bir macera ve araştırma oyunudur. Yarı batık Oakmont şehri doğa üstü güçler tarafından ele geçirilmiş. Siz bir özel dedektifsiniz ve şehri neyin ele geçirdiği gerçeğini ortaya çıkartmalısınız.
 
- H.P. Lovecraft'tan esinlenilen kasvetli atmosfer ve hikaye.
- Uçsuz bucaksız açık dünyayı yürüyerek, botla, dalgıç kıyafetiyle keşfedin...
- Açık soruşturma sistemi sayesinde yüksek tekrar değeri: her bir vaka bir çok yolla çözülebilir, hareketlerinize bağlı olarak farklı bir şekilde sona erebilir.
- Kâbus gibi yaratıklarla 1920'lerde dövüşmek için bir silah cephanesi.
- Deliliğin arkasındaki gerçeği çözebilmek için akıl sağlığını yerinde tut.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sinking City Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler