The Spectrum Retreat 11 Temmuz'da PS4 için 13 Temmuz'da Xbox One ve PC için çıkacak.

20.06.2018 00:39 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Ripstone Games ve BAFTA Genç Oyun Tasarımcısı ödülü kazanan geliştirici Dan Smith, hikaye tabanlı birinci şahıs bulmaca oyunu The Spectrum Retreat için çıkış tarihi verdi.

   The Spectrum Retreat için 11 Temmuz'da PlayStation 4 için; 13 Temmuz'da Xbox One ve PC için; bu yazın sonlarında Switch için çıkacak.
 

Asla unutmayacağın bir kalış için The Spectrum Retreat'e giriş yap. Bu sürükleyici anlatı tabanlı bulmaca oyununda gerçeğe doğru ilerle.
 
The Spectrum Retreat, yakın gelecekte geçen zorlayıcı, birinci kişi bir bulmaca oyunudur. Dış dünyadan huzurlu ama rahatsız edici bir sığınak olan The Penrose otelinde uyanıyorsun. Değerli bir misafir olarak varlığın The Penrose'un koridorları ve misafir odalarına yerleşmiş.
 
Etkileyici art deco oteli keşfetmeye başladığında hem The Penrose'un hem de oradaki kalışını çevreleyen belirsizliklerin gizemlerini açığa çıkartmaya başlayacak. Gerçeği ortaya çıkarma arzun renk kodlu bulmacalar, akıl almaz fizik zorlukları ve gerçek niyetini ortaya çıkarmanın büyüyen korkusundan oluşan bir düzenle engelleniyor.

 
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Spectrum Retreat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dan Smith Studios Dağıtıcısı: Ripstone Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Temmuz 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler