The Stomping Land Artık Unreal Engine 4 ile Geliştiriliyor

06.08.2014 12:49 Ömür Gencer


      Bağımsız cephesinden çıkmış ve oldukça eğlenceli bir oynanış sunan The Stomping Land, bildiğiniz gibi hala geliştirilme aşamasında. Oyuna destek veren pek çok oyuncu yapımcının 30 Mayıs'tan beri hiç bir güncelleme yayınlamamasından şikayet ediyordu. Geliştirici ekip bu sessizliği güzel bir haberle bozdu.
 
      Yapımcı ekip oyunu Unreal Engine 4'e taşıdığını açıkladı. Geliştirici ekip, Unreal Engine 4'ün teknik faydalarından yararlanmak için bu motora geçiş yaptıklarını belirtti. Bunun yanında yapımcı Unreal Engine 4'ün getirdiği avantajları şimdiden kullanmaya başladığını ve oyuncuların da oyunun yeni halinden memnun olacağını söyledi. Böyle başarılı bir yapımın Unreal Engine 4'e geçiş yaptığını görmek gerçekten sevindirici bir haber.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Stomping Land Platformlar: PC Geliştirici: Alex Fundora Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 3 Dk önce Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 2 Saat önce DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 3 Saat önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler