The Surge 2 PC Kapalı Beta Başvuruları Açıldı

22.05.2019 19:52 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Deck13 Interactive, aksiyon rol yapma oyunu The Surge 2 için kapalı beta başvurularını açtı.

Kapalı beta PC (Steam) üzerinde düzenlenecek ve sadece 50 civarında kullanıcı kabul edilecek. Buradan başvurabilirsiniz.
 
"Ekip The Surge 2 üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor ve şu anda oyun hakkında geri bildirim toplamak istediğimiz bir aşamaya ulaştık. Geri bildirimleriniz oyun deneyimini mümkün olduğunca geliştirmek için yararlı olacaktır."

The Surge 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için bu yıl içinde çıkış yapacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Surge 2 eşsiz, dinamik uzuv hedefleme sistemi ve derin karakter ilerleme sistemi gibi hayranların ve eleştirmenlerin ilk oyunda sevdiği şeyleri tutarken aynı zamanda formülü büyük ölçüde genişletiyor. The Surge 2 yepyeni bir ortamda geçiyor: Deck13 Interactive'in yenilenmiş ve geliştirilmiş oyunu motoru sayesinde daha geniş ve daha iddialı bir tasarıma sahip, harap olmuş bir şehirde. Savaş sistemi, genişletilmiş uzuv hedefleme sistemi sayesinde daha fazla seçenekle her zamankinden daha vahşi ve taktiksel. Ek olarak, daha fazla yetenek, silah, implant ve drone oyunculara çeşitli yeni düşman ve boss'lar karşısında karakterlerini geliştirmek için geniş bir cephanelik sunuyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Surge 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler