The Surge Genişleme Paketi A Walk in the Park 5 Aralık'ta Çıkacak

21.11.2017 03:36 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Deck13 Interactive, The Surge genişleme paketi A Walk in the Park'ın 5 Aralık'ta çıkacağını duyurdu.

   A Walk in the Park ana oyun ve tüm indirilebilir içeriklerin bulunacağı The Surge: Complete Edition ile birlikte çıkacak.
 
   A Walk in the Park Tanıtım Yazısı:

   CREO çalışanları ve aileleri için inşa edilen eğlence parkı CREO World'e hoş geldin!

   Pamuk şeker açlığını bastırmaya çalış... CREO World, faciadan kurtulmadı. Tüm park bir ölüm tuzağına dönüştü, gezen kurtarma ekipleri delirdi ve robot maskotlar özgür bir şekilde dolaşıp yeni gelen ziyaretçilere ölümcül bir karşılama sunuyor.

   CREO World, oyunculara yepyeni ve bir sürü mücadele sunuyor. CREO ve görevini kutlamak için inşa edilen park, tesisin geri kalanına göre çok daha farklı, keşfedilecek bir sürü farklı yollar ve sırlar var. Öfkeli maskotlardan kurtul, parkın ilgi çekici yerlerini keşfet ve mahvolan parkta korkunç bir elebaşını yen. Bu yeni tehditle yüzleş, 16 yepyeni silah, yeni zırh setleri ve geliştirilecek yeni dokuları donan ve farklı yollarla nasıl oynadığını özelleştir.

   The Surge PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

   A Walk in the Park tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Surge Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deck 13 Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler