The Tomorrow Children: Phoenix Edition'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

08.07.2022 14:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Q-Games, Tomorrow Children: Phoenix Edition'ın 6 Eylül'de PlayStation 4 için 39,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.
 
Q-Games direktörü ve CEO'su Dylan Cuthbert sürüm hakkında şunları söyledi:
 
"The Tomorrow Children oyununda yeniyseniz, Void'e hoş geldiniz! Ben Dylan Cuthbert, Kyoto'daki Q-Games oyun direktörü ve CEO'suyum. Hem yeni hem de eski oyuncular için bir dizi yeni duyuruyu sizinle paylaşmak için buradayım. Burada olmaktan da gurur duyuyorum.
 
Şöyle hızlıca bir özet geçecek olursam The Tomorrow Children'ın Phoenix Edition sürümü, tüm insanlığın zihinlerini birleştirmeye yönelik başarısız bir deneyin ardından yaşananları yansıtan alternatif bir gelecekte geçiyor. Medeniyetin hakimiyeti artık Projection Klonlarının elinde. Burada hayatta kalan insanları aramak için Boşluğun derinliklerine girebilen yaşam formları bulunuyor İşte burada devreye giriyorsun… "
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Tomorrow Children Platformlar: PS4 Geliştirici: Q Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler