The Walking Dead: Final Sezonu Comic-Con Kısa Tanıtım Videosu

18.07.2018 19:57 Gazali Çetinkaya

 
   Telltale Games, bu hafta gerçekleşecek San Diego Comic-Con 2018 etkinliği öncesi The Walking Dead: Final Sezonu için kısa bir tanıtım videosu yayınladı.

   Telltale Games, 19 Temmuz'da San Diego Comic-Con 2018'de The Walking Dead: Final Sezonu için canlı oynanış demosu yayınlayacak ve 20 Temmuz tarihinde Türkiye saati ile 18:00'da YouTube'a yüklenecek.
 

Artık öfkeli ve yetenekli bir hayatta kalan olan Clementine yolculuğunun son bölümüne ulaştı. Yıllarca yollarda hem canlı hem ölü tehlikelerle karşılaştıktan sonra terk edilmiş bir okul, Clementine ve AJ'nin sonunda bir eve sahip olma fırsatı olabilir. Fakat orayı korumak için fedakarlık yapılması gerekecek. Bu heyecanlı ve duygusal final sezonunda yapacağın seçimler, ilişkilerini etkileyecek, dünyanı şekillendirecek ve Clementine'ın hikayesinin nasıl biteceğini belirleyecek.

 
   The Walking Dead: Final Sezonu birinci bölümü 14 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için; bu yılın sonlarında Switch için çıkacak.

   Kısa tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler