The Walking Dead Final Sezonu Üçüncü Bölüm Fragmanı

07.01.2019 21:16 Gazali Çetinkaya

 
Telltale Games'in kapanmasının ardından final sezonunu tamamlama görevini üstlenen Skybound Games, The Walking Dead Final Sezonu üçüncü bölüm fragmanını yayınladı.

The Walking Dead Final Sezonu üçüncü bölümü “Broken Toys / Kırık Oyuncaklar” 15 Ocak 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

The Walking Dead Final Sezonu artık Epic Games Store'a özel olacak. Season Pass'i Steam veya GOG üzerinden satın almış kullanıcılar yine de üçüncü ve dördüncü bölümü indirebilecek. Ancak bölümler ve Season Pass bundan sonra sadece Epic Games Store üzerinden satın alınabilecek. Henüz satışa sunulmadığı için fiyat bilgisi yok.
 
Final sezonunun Skybound.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Yıllarca yollarda hem canlı hem ölü tehlikelerle karşılaştıktan sonra terk edilmiş bir okul, Clementine ve AJ'nin sonunda bir eve sahip olma fırsatı olabilir. Fakat orayı korumak için fedakarlık yapılması gerekecek. Bu heyecanlı ve duygusal final sezonunda yapacağın seçimler, ilişkilerini etkileyecek, dünyanı şekillendirecek ve Clementine'ın hikayesinin nasıl biteceğini belirleyecek.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 23 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler