The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2'nin PSVR Sürümleri Onaylandı

03.06.2022 10:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Skydance Interactive ve Skybound Entertainment, The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution'ı hem PlayStation VR hem de PlayStation VR2 için yayınlayacağını duyurdu. PSVR ve daha önce duyurulan PC VR ile Meta Quest 2 sürümleri 2022 yılı içerisinde çıkış yapacak. PlayStation VR2 için çıkış tarihi henüz duyurulmadı.
 
Skydance Media'nın bir bölümü olan Skydance Interactive'deki geliştirme ekibi, gelişmiş görseller ve dokunsal geri bildirim desteği ve daha fazlası ile PSVR deneyimini oyunculara sunacak. Bu yeni nesil teknolojiler sayesinde sanal gerçeklik eğlencesinin tadını çıkarabileceğiz.
 
New Orleans'taki maceranız, bu yeni bölümde devam ediyor. Görünüşte durdurulamaz olan Axeman, Tower'ın tam hakimiyeti mücadeleye girer. Bu tehdidi ortadan kaldırmak için mücadele atılın. Şehrin kaderi için son bir hesaplaşmaya giden yolculuğunuzda yeni arkadaşlıklar, silahlar ve teçhizatlar edinin. Bunun yanı sıra yeni yerleri keşfedin.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: Saints & Sinners Platformlar: PC Geliştirici: Skydance Interactive Dağıtıcısı: Skydance Interactive Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler