The Walking Dead'in 10. Sezon Final Bölümünden Görseller Paylaşıldı

10.08.2020 12:03 Özgür Eroğlu

Uzun zamandır devam eden ve en son 10. sezonunda kalan The Walking Dead'in 10. sezon final bölümü ne yazık ki koronavirüs salgını sebebiyle yayınlanmamıştı ve ertelenmişti. Geçtiğimiz haftalarda da yeni tarihi açıklandı.
 
Yayınlanan bu görseller de dizinin 10. sezon final bölümünden görseller. A Certain Doom ismi ile yayınlanacak olan final bölümü 4 Ekim'de yayınlanacak. Ayrıca final bölümünden sonra 10. sezon 6 bölüm daha yayınlanacağı açıklanmıştı.
 
Bu altı bölüm 2021'in ilk aylarında yayınlanacak, eğer salgın sebebiyle bir gecikme olmazsa.  Ancak onuncu sezon finalinden hemen sonrasını anlatacak ve hem onuncu sezonun asıl finali olacak hem de on birinci sezonun giriş kısmını anlatacak. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler