The Walking Dead'in 11. Sezonu Son Sezon Olacak, Daryl ve Carol'a Odaklanan Dizi Duyuruldu

09.09.2020 23:11 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır çeşitli spin-off diziler ile televizyonda yayın hayatına devam eden The Walking Dead dizilerinin ilki olan The Walking Dead dizisinin 11. sezonu son sezon olacak.
 
Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre 24 bölümden oluşacak olan The Walking Dead'in final sezonu olacak. Ayrıca 10. sezon için planlanmış olan 6 bölümlük final kısmı da hala duruyor. Yani toplamda 30 bölümlük bir The Walking Dead içeriği daha var.
 
Her ne kadar The Walking Dead'in final yapacağı duyurulsa da yeni bir spin-off dizisi duyuruldu. The Walking Dead'te uzun zamandır olan karakterlerden Daryl ve Carol'a odaklanan yeni bir dizi için çalışmalara başlandı. Şu an için daha fazla detay bilinmiyor.
 
Ayrıca 11. sezon için kısa bir video paylaşıldı. Aşağıdan izleyebilirsiniz. 11. sezonun 2021'de yayınlanması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler