The Witcher 2 En İyi Grafikli RPG Olabilir mi?

Giyisilerdeki ayrıntılar oldukça iyi görünüyor
18.02.2011 16:03 Alkan Adakaner


     CD Project Red tarafından geliştirilen The Witcher 2: Assassins of Kings'in 4 yeni ekran görüntüsü ortaya çıktı. Bu görüntüler acaba "The Witcher 2 çıktığı dönemin en iyi grafikli oyunu olabilir mi?" sorusunu sorduruyor.
 
      17 Mayıs'ta PC için piyasaya çıkacak The Witcher 2, ilk oyun gibi Bioware'in Aurora Engine'ini değil, CD Projekt tarafından geliştirilmiş bir oyun motorunu kullanıyor.
 
     The Witcher 2'nin önceki ekran görüntüleri de oldukça iyiydi, ama bu görüntülerdeki ayrıntılar gerçekten büyüleyici. Giyisilerdeki ince ayrıntılar, yüz ifadelerinin gerçekçiliği ve renk paletinin uyumu grafiklerin mükemmel görünmesini sağlamış.
 
     Aşağıda oyunun 4 yeni görüntüsünü bulabilirsiniz. Eski görüntüleri ise oyunun künyesindeki "ekran görüntüleri" bölümünde bulmanız mümkün.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 1 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 2 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 3 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 4 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler