The Witcher 2. Sezon Çekimlerinin 2021 Şubat Ayında Bitirilmesi Planlanıyor

23.07.2020 21:36 Özgür Eroğlu

 
2019'un Aralık ayında yayınlanan, özellikle oyun dünyasında büyük popülerliğe sahip olan The Witcher dizisinin ikinci sezonunun çekim planları açıklandı.
 
Normalde Mart ayında çekimleri başlayan, ancak koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara verilen dizinin ikinci sezon çekimlerine geçtiğimiz haftalarda devam edilmeye başlanmıştı. Bugün de çekimlerin ne zaman bitmesinin planlandığı açıklandı.
 
Açıklamaya göre çekimlerin en geç 2021 Şubat ayında bitirilmesi planlanıyor. Bu aslında çok da önemli bir haber gibi gözükmese de bu açıklamadan şu anlamı çıkarabiliriz. Dizi beklenildiği gibi 2021'in ilk döneminde yayınlanmayacak.
 
Vesemir'e odaklanan animasyon Nightmare of the Wolf'dan da hala yeni bir haber çıkmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler