The Witcher 3: Wild Hunt Satışları 50 Milyonu Aştı

29.05.2023 23:06 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici CD Projekt RED, hazırladığı mali raporunda, The Witcher 3: Wild Hunt'ın toplam satışlarının 50 milyonu aştığını duyurdu.
 
The Witcher, The Witcher 2: Assassins of Kings ve The Witcher 3: Wild Hunt'ı içeren serinin toplam satışı ise 75 milyonu aştı.
 
 
 
The Witcher 3: Wild Hunt oyun açıklaması ise şu şekilde: Efsanevi kiralık canavar avcısı Rivialı Geralt rolüne bürünün. Savaştan harap olmuş, dört bir yanı canavarlarla kaplı bir kıta, keşfedilmek üzere sizi bekliyor. Sıradaki sözleşmenizse, dünyayı yeniden şekillendirebilecek güçte bir canlı silahı, Kehanetin Çocuğu Ciri'yi bulmak. 
 
The Witcher 3: Wild Hunt şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG aracılığıyla PC için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler