The Witcher 3: Wild Hunt Steam'de Bir Kez Daha Zamlandı

07.08.2023 18:07 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt Steam platformunda bir kez daha zamlandı. Daha önce 249,99 Türk Lirasından satılan oyunun standart sürüm fiyatı şu anda 539,00 TL oldu.
 
Oyunlar zamlanmaya devam ediyor
 
 
 
Geldiğimiz noktada büyük oranda zam furyasına kurban giden birçok oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında Dying Light, eski Disney oyunları ve daha fazlası yer alıyor. Şimdi ise daha önce zamlanan oyunlar bir kez daha zamlanabiliyor ve şu anda The Witcher 3 bu oyunlar arasında yer alıyor.
 
The Witcher 3'ün standart sürümü 539,00 TL'den karşımıza çıkıyor. Tüm ek paketleri içeren The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition ise 669,00 TL'den satışta. Daha önce yeni nesil güncelleme alan oyun içerisinde Netflix iş birliği kapsamında ek hikaye görevleri bulunuyor. 
 
Birçok oyunun fiyatının arttığı şu ortamda indirim dönemlerinde oyunları kütüphaneye eklemekte fayda var. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 23 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 44 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler