The Witcher 3 Yönetmeni CD Projekt RED'ten Ayrıldı

04.05.2021 21:51 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher 3: Wild Hunt yönetmeni ve Cyberpunk 2077 tasarım yönetmeni Konrad Tomaszkiewicz, CD Projekt RED'ten ayrıldığını açıkladı.
 
Konrad Tomaszkiewicz hakkında stüdyo içinde zorbalık suçlamaları ortaya atılmıştı ve CD Projekt RED'in aylarca süren soruşturmasının ardından suçsuz bulunmasına buna rağmen istifa ederek şirketten ayrıldı.
 
Konrad Tomaszkiewicz, çalışanlara gönderdiği mailde "Birçok insan benimle birlikte çalışırken korku, stres ve rahatsızlık hissediyor. Sebep olduğum tüm dargınlıklar için özür diliyorum." diye belirtti.
 
"Kendim üzerinde çalışmaya devam edeceğim. Davranışları değiştirmek uzun ve zahmetli bir süreç ancak pes etmeyeceğim ve umarım değişirim."
 
Konrad Tomaszkiewicz, 17 yıldan fazla bir süredir CD Projekt RED bünyesindeydi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler