The Witcher 3'ün Görsel Kalitesini Arttırmak İçin Hayran Yapımı Mod Tanıtıldı

14.03.2020 14:46 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı son yılların en iyi oyunlarından olan The Witcher 3: Wild Hunt'ın görsel kalitesini arttırmak için yeni bir mod tanıtıldı. Mod Halk Hogan PL isimli bir hayran tarafından geliştiriliyor.
 
Halk Hogan PL, zaten kaliteli olan görselleri The Witcher 3 HD Reworked Projesi ile iyice geliştirmek istiyor. Projenin 11.0 güncellemesini de geçtiğimiz gün tanıttı. Güncellemenin adı "Toussaint". Bu mod oyunun orijinal tarzını korurken, doku kalitesini gözle görülür bir şekilde arttırıyor. Bu mod ile hem ana oyun hem de iki genişleme paketindeki tüm dokuların kalitesi artıyor.
 
Halk Hogan PL, bu yazın sonunda yayınlayacağı "Ulitmate" güncellemesi ile birlikte projeyi bitirmeyi amaçlıyor. Hogan, "Şu ana kadar edindiğim tüm bilgi birikimiyle, The Witcher 3'ü yapabileceğim en yüksek görsel kaliteye yükselteceğim ve sanırım sizleri şaşırtacağım." dedi.
 
Ayrıca son güncelleme için de farkı görebilmeniz adına bir video paylaştı. Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. The Witcher 3: Wild Hunt yaklaşık 5 yıl önce 19 Mayıs 2015'te yayınlanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler