The Witcher Dizisi 5. Sezonuyla Final Yapacak

21.04.2024 16:21 Mehmet Tandoğan

 
 
The Witcher adlı oyun ve kitap serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Şu anda serinin uyarlaması Netflix kapsamında yayınlanıyor ve genel olarak hayranlar tarafından bir hayli sevilmiş durumda. Şimdi ise ortaya çıkan detaylar, serinin son sezonunun hangisi olacağını doğruluyor.
 
The Witcher dizisinin 4. sezonu 2025 yılında geliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre dizinin 4. sezonunun prodüksiyonu Birleşik Krallık'ta başladı ve önceki yıldız Henry Cavill'in ardından Liam Hemsworth, Geralt'ın rolünü devraldı. Hemsworth, 4. Sezon ile arka arkaya çekilecek olan 5. sezonda Geralt'ı oynamaya devam edecek ve dizi beşinci sezonla beraber izleyenlere veda edecek.
 
Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre 4. ve 5. sezon "The Witcher" serisinin son üç kitabı olan "Baptism of Fire", "The Tower of the Swallow" ve "Lady of the Lake"i kapsayacak. Yaratıcı ve dizi sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich dizide heyecan verici eklemelerin olacağını belirtiyor. Son olarak dizinin 4. sezonunun ise 2025 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler