The Witcher Dizisi Fantastik Türünden Daha Çok Bir Korku Dizisi Olacakmış

06.11.2019 17:46 Özgür Eroğlu

 
Andrzej Sapkowski'nin fantastik kurgu serisinden esinlenilerek yapılan Netflix yapımı The Witcher dizisinden yeni haberler var. Dizinin Görsel Efekt tasarımcısı Julian Parry, dizinin türü ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. 
 
Julian Parry dizinin fantastik türünden çok, korku türüne benzeyeceğini söyledi. Ama fantastik tür yine de olacak. Hatta söylediği türü detaylandırmak gerekirse "psikolojik korku" türünde olacak.
 
Saf bir psikolojik korku türü olmayacaktır tabii ancak dizi bu açıklamadan sonra biraz daha şekillendi. Dizide büyük ihtimalle kontrat görevleri beklediğimizden fazla olacak ve Geralt, Ciri gibi karakterleri daha derin bir şekilde göreceğiz. Kendi içsel korkuları daha çok yansıtılacak ve bu da kitaplarda anlatılan hikaye ile birebir. Oyunlarda hikayenin bu yönünden çok fantastik yönünü görüyorduk.
 
Sadece oyunu oynayanlar için de diyebiliriz ki "Scenes From A Marriage" görevine benzer bir tarz görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 19 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 30 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler