The Witcher Dizisinde Vesemir Rolü İçin Daha Önce Mads Mikkelsen ve Michael Keaton ile Görüşülmüş

19.02.2020 00:10 Özgür Eroğlu

 
 
Birkaç aydır tüm dünyada oldukça popüler olan The Witcher'ın dizisi, geçtiğimiz Aralık ayında Netflix üzerinden yayınlanmıştı. Dizide çoğu oyuncunun görmediği beklediği karakterlerden Vesemir ise ikinci sezonda büyük bir ihtimalle karşımıza çıkacak. 
 
Vesemir rolünü kimin oynayacağı ise elbette en çok merak edilen konu. Geçtiğimiz hafta rolün resmi olarak Mark Hamill'a teklif edildiği söylentisi çıkmıştı. Şimdi de resmi olarak daha önce kimlere teklif edildiği açıklandı. 
 
Vesemir rolü için daha önce Mads Mikkelsen ve Michael Keaton ile görüşülmüş ancak açıklanmayan bir sebepten dolayı ikisi de rolü reddetmiş. The Witcher dizisi duyurulduğundan bu yana çoğu kişi Mads Mikkelsen'i Geralt rolünde görmek istiyordu. Mads Mikkelsen'i Geralt olmasa da Vesemir rolünde görmeyi ister miydiniz, sizlere soralım.
 
Dizinin ikinci sezonu 2021 ayında yayınlanacak. İkinci sezondan önce ise Vesemir'in ana odak olduğu bir animasyon yayınlanacak. Mark Hamill'ın da Vesemir rolü konusunda istekli olduğunu daha önce görmüştük. İlerleyen süreçte, olumlu veya olumsuz bir şekilde resmi bir açıklama yapılacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler