The Witcher Dizisinden Karakter Tanıtımı İçin 3 Yeni Video Paylaşıldı

10.12.2019 01:21 Özgür Eroğlu

 
 
Yayınlanma tarihine çok az kalan Netflix yapımı The Witcher dizisinden yeni videolar paylaşıldı. The Witcher isimli kitap serisinden esinlenecek olan The Witcher dizisinin ana karakterleri olan Geralt, Ciri ve Yennefer ile ilgili videolar paylaşıldı.
 
Bu 3 farklı videoda daha önce paylaşılmamış görüntüler de görüyoruz. Özellikle dizinin kullandığı renk paleti bu videolar ile birlikte daha bir belirgin hale geliyor. Dizinin fantastik türünden çok korku türü olma durumunu renk paletleriyle daha rahat bir şekilde anlayabiliyoruz. 
 
Geralt, Yennefer ve Ciri'yi tanıtmak için hazırlanan bu videoları aşağıdan izleyebilirsiniz. The Witcher, 20 Aralık'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 44 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler