The Witcher Dizisinin İki Şarkısı Paylaşıldı

08.12.2019 19:55 Özgür Eroğlu

 
Netflix yapımı The Witcher dizisinin çıkış tarihi yaklaşırken dizinin merak edilen noktalarından biri az da olsa açıklığa kavuşmuş oldu. Dizinin müziklerinden 2 tanesi paylaşıldı. 
 
Son yayınlanan fragmanda dinlediğimizde hepimizin fark ettiği gibi The Witcher 3 müziklerine benzeyen bir müzik duymuştuk. Bu güzel bir haber çünkü, The Witcher 3'ün müzikleri gerçekten çok güzel.
 
Paylaşılan bu iki müziği dinlediğimizde aynı fragmanda olduğu gibi oyundaki ile yakın müzikler duyuyoruz. Toss a Coin to Your Witcher şarkısında yazan "Jaskier" kitaplardan veya oyundan tanıdığımız Dandelion oluyor. Dizide ismi farklı kullanılıyor. Bahsi geçen şarkıları aşağıdan dinleyebilirsiniz. Şarkıların bestecisi ise Sonya Belousova ve Giona Ostinelli.
 
*Aslında Dandelion'ın ismi farklı kullanılmıyor. Witcher kitaplarının orijinal dili olan Lehçe'de Dandelion'ın ismi "Jaskier" olarak geçiyor.
 
The Witcher 20 Aralık'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 22 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler