The Witcher Dizisinin İkinci Sezon Çekimlerine Şubat Ayında Başlanacak

24.12.2019 13:25 Gazali Çetinkaya

 
The Witcher dizisinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayınlandı ve yeni sezon çekimlerine de çok geçmeden başlanacak.
 
Dizinin baş sorumlusu Lauren Schmidt Hissrich, ikinci sezon çekimlerine 17 Şubat 2020'de başlamayı planladıklarını belirtti.
 
Digital Spy ile röportaj gerçekleştiren Lauren Schmidt Hissrich ikinci sezon ile ilgili olarak "İlk sezon daha çok dizinin temelleri attık. Dizinin dünyasını ve karakterlerini oluşturmak ile ilgiliydi. İkinci sezona geçtiğimizde ise tüm bunlar devreye girmeye ve karakterler birbirleriyle buluşmaya başlayacak."
 
"Geralt ve Yennefer; Geralt ve Ciri; Yennefer ve Ciri; ve birinci sezonda pek bahsedilmeyen tüm farklı krallıklar ikinci sezonda gün yüzüne çıkacak. Bu yüzden ikinci sezonun hikaye anlatımının biraz daha yoğun olacağını söyleyebilirim." 
 
İkinci sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. IMDb'de 2021 yılı belirtilmiş.

Ayrıca The Witcher dizisi House of Cards, Narcos ve Black Mirror dizileri ile birlikte şu anda IMDb'de en yüksek puan alan Netflix dizilerinden biri. Dört dizinin de IMDb puanı 8,8. Metactiric ortalaması ise 53.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 3 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler