The Witcher Dizisinin İlk Bölümündeki Dövüş Sahnesi Tek Seferde Çekilmiş

29.01.2020 12:55 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan Netflix yapımı The Witcher dizisi sosyal medyada oldukça popüler oldu. Dizinin en çok konuşulan ve farklı versiyonları yapılan sahne de ilk bölümün sonlarındaki dövüş sahnesi.
 
Ana karakter Geralt'ın öncesinde bir çeteye karşı tek başına dövüşmesi, sonrasında da sanki bir dans sahnesiymiş gibi Renfri karakteri ile dövüşmesi oldukça güzel bir sahneydi. Bu sahnenin güzel olmasının sebeplerinden biri de kitapları okuyan hayranlara çok tanıdık gelmesi. Kitaplarda Witcher'ın dövüşleri genelde bir dövüş gibi değil, dansmış gibi anlatılır.
 
Bu sahneyle ilgili Twitter üzerinden paylaşılan bir video ile öğrendik ki bu sahne tek seferde çekilmiş. Keşke dizinin ilerleyen bölümlerinde de ilk bölümdekine benzer dövüş sahneleri görebilseydik.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Dizinin ikinci sezonu ise 2021 yılında yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler