The Witcher'ın 2. Sezon Çekimleri 17 Ağustos'ta Devam Edecek

22.06.2020 19:12 Özgür Eroğlu

 
İlk sezonu 2019 yılının sonlarında yayınlanan oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan ve aynı şekilde fantastik edebiyatın da önemli isimlerinden olan The Witcher'ın dizi uyarlamasının ikinci sezonu bildiğiniz gibi yapım aşamasında şu an.
 
İkinci sezon çekimleri geçtiğimiz aylarda başlamıştı, ancak ne yazık ki koronavirüs salgını sebebiyle çekimlere ara verilmişti. Geçtiğimiz hafta çekimlerin Ağustos ayında başlayacağı açıklanmıştı, ancak net bir tarih verilmemişti.
 
Şimdi de The Witcher dizisinin resmi Twitter hesabından çekimlere ne zaman dönüleceği açıklandı. Tweet'e göre 17 Ağustos'ta dizini çekimlerine devam edilecek. 
 
Şu an için bir erteleme haberi yapılmadı, eğer bir ertelenme olmazsa dizinin ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler