The Witcher'ın 2. Sezonundaki Zaman Akışı, 1. Sezona Göre Daha Az Karmaşık Olacak

16.06.2020 12:50 Özgür Eroğlu

 
Hem oyun hemde edebiyat dünyasında popüler olan The Witcher markasının geçtiğimiz yıl bir dizi uyarlaması yayınlanmıştı. Netflix özel yapımı olan dizi genel olarak ortalama üstü yorumlar alsa da en çok eleştirilen noktası, dizideki zaman akışının farklı ilerlemesiydi.
 
Dizinin yaratıcısı Lauren Hissrich, ikinci sezonda daha doğrusal bir ilerleyiş olacağını, ancak zaman zaman geçmişten sahneler göreceğimizi söyledi. Kısaca ikinci bu açıdan daha az karmaşık olacak.
 
Ayrıca Lauren Hissrich, ikinci sezon ile ilgili konuşurken ikinci sezona dair en sevdiği şeyin, ikinci sezonda dizide bulunacak olan Geralt dışındaki Witcherlar olduğunu söyledi.
 
Dizinin ikinci sezonu 2021 yılında yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler