The Witch’s House MV, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

05.08.2022 16:01 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı DANGEN Entertainment ve geliştirici Fummy, 2022 yılının sonlarına doğru PlayStation 4, Xbox One ve Switch için korku RPG'si The Witch's House MV'sini yayınlayacağını bildirdi.
 
The Witch's House MV ilk olarak 31 Ekim 2018'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Viola adındaki genç kız, şekil değiştiren gizemli bir malikaneye karşı konulmaz bir şekilde çekilir. O yer acı, kargaşa ve ölümün yeridir. Nefret uyandırıcı ve tiksindirici tarihine dalın. Tehlikeli yolunuza engel olan bulmacaları çözün. Ve Cadının evinin cehennemsi salonlarından kaçın.
 
Tamamen yenilenmiş görseller ile, The Witch’s House MV eski tarz seven hayranlar için bile yeni gibi hissedeceklerdir. Oyuncular ayrıca, ana oyunun tamamlanmasıyla birlikte yeni etkinlikler içeren yeni bir zorluk modu ile karşılaşacaktır. 
 
Oyunun Steam Sayfası
https://store.steampowered.com/app/885810/The_Witchs_House_MV/ 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler