The Wolf Among Us 2 2019'a Ertelendi

25.05.2018 21:09 Gazali Çetinkaya

 
   Telltale Games, 2018'in ikinci yarısında çıkması planlanan The Wolf Among Us 2'nin 2019 yılına ertelendiğini duyurdu.
 
   Telltale Games tarafından erteleme ile ilgili paylaşılan mesaj:  
 
   "Bazı yeni haberlerimiz var: Bill Willingham'ın ödüllü masallar çizgi roman serisini temel alan The Wolf Among Us 2, 2018'in ikinci yarısı yerine 2019'da çıkış yapacak. Bu erteleme geçen yaz oyunu ilk duyurduğumuzdan bu yana Telltale'da birkaç temel değişikliğin sonucu olarak ortaya çıkıyor. 
 
   En önemlisi, kendimizi hikayelerimizi anlatmanın yeni yollarını keşfetmeye adadık. Bu ekstra zaman sadece kaliteye odaklanmamıza değil aynı zamanda gerçekten özel bir şey yapmamıza izin verecek. Amacımız The Wolf Among Us'da göstermiş olduğunuz tutkuyu hak eden bir deneyim sunmak ve bu ekstra aylar işimizi en iyi şekilde yapmamız için bize gereken zamanı verecektir. Oyunun şu ana kadar kaydetmiş olduğu ilerleme ile ilgili son derece hevesliyiz ve daha da derine inmek için sabırsızlanıyoruz.
 
   Bu yılın ilerleyen zamanlarında The Wolf Among Us 2 ile ilgili paylaşacağımız haberlerimiz olacak. Şimdilik, güncel haberler için Twitter ve Facebook hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Teşekkürler ve görüşmek üzere."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wolf Among Us Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler