They Shall Not Pass: Battlefield 1'in İlk Genişlemesinden Konsept Görseller

20.12.2016 15:33 Gazali Çetinkaya

   Geçtiğimiz günlerde Battlefield 1'e sunulacak ilk genişleme paketi They Shall Not Pass için ilk görseli paylaşan EA ve DICE bugün de yeni konsept görseller paylaştı ve oluştururken nelerden esinlenildiğini açıkladı.
 
   Toplamda sunulacak 4 genişleme paketinden ilki olacak ve oyuna Fransız ordusunu ekleyecek They Shall Not Pass Mart 2017'de çıkış yapacak. Görsellere ve açıklamalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
Verdun Muharebesi'nin başındaki yaylım ateşinde yaklaşık 1 milyon mermi kullanıldı. Bu durum, tahkim edilmiş şehrin ve çevresindeki savaş alanlarının etrafında çok büyük orman yangınlarının başlamasına neden oldu. Söylenenlere göre askerler bu yangınları çok uzaklardan görebiliyordu. Daha sonradan "Devil's Anvil" olarak adlandırılan bu ilk çatışmayı tüm gerçekliğiyle yansıtmak istedik.
 
 
Verdun'ın çevresinde başlayan savaş, kısa sürede Samogneux gibi kasabalara sıçradı ve ormanlık alanları küle çevirdi. Tam 9 ay süren Verdun, savaşın en uzun süren çatışması oldu. Oyuncularımızın Şubat 1916'nın soğuğunda yaşanan bu çatışmaların birer parçası olmalarını istedik.
 
 
Vaux Kalesi'ndeki kahraman garnizonun hikayeleri bizi derinden etkiledi. Karanlık yer altı koridorlarının her noktasında çok zorlu bir mücadele vermişlerdi. Fransızlar ile Almanlar, yerin altındaki bu karanlık labirentte bombalarla, alev makineleriyle ve zehirli gazlarla şiddetli bir çatışmaya girdiler.
 
 
Verdun'da yaşanan çatışma boyunca toplamda 40 milyon civarında top mermisi ateşlendi ve bu mermilerle altı üstüne gelen şehirde adeta kraterler oluştu. Bu çatışmadaki siperlerin altındaki tüneller ve yer altı istihkamlarıyla birlikte Battlefield 1'de yeni yerler keşfedeceksiniz.
 
 
1918'in sonlarındaki Soissons Muharebesi ise Verdun'ın aksine büyük ölçekli Fransız tank taarruzlarını yansıtan yeni haritalar oluşturmamıza ilham kaynağı oldu. Aisne Nehri'nin üzerindeki önemli köprülerin çevresinde çatışmalar devam ederken Fismes kasabasının yakınlarında bir şeyler oluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 44 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler