Thief of Thieves: Season One 21 Kasım'da Switch'e Geliyor

23.10.2019 16:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici Rival Games, Thief of Thieves: Season One'ın 21 Kasım'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu. $19.99 / £17.99 / €19.99 fiyattan satışa sunulacak.

Oyun Temmuz 2018'de PC, Kasım 2018'de Xbox One için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Thief of Thieves: Season One dünyasında kurnazlık, sosyal mühendislik ve takım üyelerini kullanarak dünya çapında yüksek profilli soygunlar gerçekleştiren, duvara tırmanıp giren bir hırsız rolünü oynuyorsun.
 
Robert Kirkman'ın ödüllü çizgi roman serisine dayanan Thief of Thieves: Season One, soyguncuların ve onların arkasındaki insanların hikayesini içeriyor. Usta soyguncu Redmond'un çırağı olan Celia'nın çıraklıktan ustalığa yükselmesinin zamanı geldi. Mahvedilen bir iş, Celia'yı bir suç alemi için yeni bir suçlu ekibine katıldığı Avrupa'ya götürüyor. Ekibini tanı, sahadaki yaklaşımını seç, ancak dikkatli ol - yaptığın seçimler çok ağır sonuçlar doğurabilir.
 
Yeni bir kıta ve yeni bir takım, bu görevi başarabilir misin?

 
Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief of Thieves: Season One Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Rival Games Dağıtıcısı: Skybound Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler