Thief'in Türkçe Yaması Yayınlandı

12.09.2014 03:03 Tayfun Kumaş

 
    Zaman zaman deneyerek ve test ederek, piyasada bulunan sağlam Türkçe yamaların haberlerini sizlere sunmaya devam ediyoruz. Daha önce Saints Row IV ile Child of Light'ın Türkçe yamasını hazırlayan Taner Saydam, Thief'in de Türkçe yamasını da oyunculara sundu.

    Oldukça başarılı bir şekilde çıkış yapan Türkçe yamada, sadece ufak tefek hatalar mevcut. Bunu da v2 ile düzeltecekler. Oyunun, sadece hikayenin ve altyazının Türkçe olmasına önem verenler şu an Türkçe yamayı buradan indirebilirler ve ayrıntılı bilgiyi de oradan okuyabilirler.

    Ayrıca Taner Saydam'ın kurduğu TurkceOyunMerkezi.com adlı site, Türkçe yama konusunda ülkemizde yeni oluşumlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak sitedeki bir diğer proje olan SimCity'nin Türkçe yama çalışması da %80'e ulaşmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 45 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler