This War of Mine Yapımcılarından The Alters'ın Çıkış Yılı Açıklandı

05.10.2023 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici 11 bit studios, bilim kurgu temelli hayatta kalma oyunu The Alters'ın 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Konsol sürümleri yeni duyuruldu.
 
Ekip yeni bir fragman yayınladı
 
 
 
Stüdyo ayrıca oynanışa ilk bakış sundu. Bu fragmanda uzak bir gezegende tek başına mahsur kalan ve basit bir işçi olan kahraman Jan ön plana çıktı. İlgi çekici fragman içerisinde atmosferler, ortamlar ve daha fazlası yer aldı.
 
Oyunda yukarıda da bahsettiğimiz ıssız bir gezegende hayatta kalmaya çalışan bir işçi olan Jan Dolski yer alıyor. Üssünü tamir edip ilerleyebilmek için kendinin alternatifleri olan alterler yaratabiliyorsunuz. Her alterin kendi kişiliği, güçlü ve zayıf yanları bulunuyor. Oyuncular eve dönmek için bunları nasıl kullanacağını keşfetmeye çalışıyor. Yani kısaca burada Jan'ın tek hayatta kalma umudu hareketli üssünde ona yardımcı olacak insanlar bulmaktan geçiyor.
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Alters Platformlar: PC Geliştirici: 11 Bit Studios Dağıtıcısı: 11 bit studios Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler