This is the Zodiac Speaking 24 Eylül'de Konsollar ve PC için Çıkacak

06.04.2020 12:45 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Klabater ve geliştirici Punch Punk Games, This is the Zodiac Speaking'in çıkış tarihini duyurdu ve oyun için teaser fragman yayınladı.

24 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
 
This is the Zodiac Speaking gizlilik ve dedektiflik oynanış unsurlarına odaklanan birinci şahıs gizem gerilim-korku oyunu.  
 
Hikaye olarak, 1960'ların sonu ve 1970'lerin başında Amerika'da ortaya çıkan ve kimliği belirlenemeyip hiç yakalanmayan seri katil Zodiac'ı temel alıyor. Oyuncular, Zodiac'tan telefon çağrısı alan Kaliforniyalı gazeteci Robert Hartnell karakterinin rolünü üstleniyor.
 
Daha fazla bilgi için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
This is the Zodiac Speaking Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Punch Punk Games Dağıtıcısı: Klabater Tür: gizem macera Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler