Thor ve Captain Amerika Oyunları 3D Olacak

Sega'nın film oyunları genel olarak başarılı olamıyor, umarız bu defa şaşırırız
18.03.2011 10:08 Alkan Adakaner


     Sega, Thor: The Video Game ve Captain America: Super Soldier'ın 3D desteği ile ilgili açıklama yaptı. Buna göre oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerini 3D olarak oynayabileceğiz.
 
     Ayrıca bu oyunların Nintendo 3DS sürümü de duyuruldu. 3D desteği olur da 3DS sürümü olmaz mı? Nintendo'nun yenilikçi cihazına duyurulan oyun sayısı gittikçe artıyor.
 
     Her iki oyunun da çıkış tarihi netleşmese de Thor: The Video Game'in Mayıs ayı içinde raflardaki yerini alması bekleniyor. Captain America'nın ise ne zaman çıkacağı bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thor: The Video Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler