Thronebreaker: The Witcher Tales 23 Ekim'de Çıkacak

18.09.2018 17:18 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Thronebreaker: The Witcher Tales'ın 23 Ekim'de PC (GOG.com) için; 4 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu. Fiyat bilgisi daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Thronebreaker: The Witcher Tales, The Witcher dünyasında geçen ve bulmacaları, kart savaş mekaniklerini ve hikaye odaklı keşif unsurlarını birleştiren tek oyunculu bir rol yapma oyunu. CD Projekt RED tarafından belirtilene göre, seçimler ve bu seçimlerin getirdiği sonuçlara sahip 30 saatlik hikaye odaklı bir deneyim sunulacak.
 
CD Projekt RED ayrıca Gwent: The Witcher Card Game'i baştan aşağı değiştirecek dev güncelleme Homecoming'in de 23 Ekim'de PC (GOG.com) için yayınlanacağını duyurdu. Güncelleme PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için 4 Aralık'ta yayınlanacak.

Yayınlanan videoda Homecoming güncellemesi ile ilgili yeni bilgiler mevcut. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler