Thronebreaker: The Witcher Tales CD Projekt'in Satış Beklentilerini Karşılamamış

16.11.2018 16:26 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt, The Witcher evreninde geçen tek oyunculu rol yapma kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'ın satış anlamında beklentilerin altında kaldığını açıkladı.

CD Projekt CEO'su Adam Kicinski:
 
"Oyunun topluluğun ilgisini çekmesi, satışla ilgili beklentilerimizi artırdı. Ancak ne yazık ki, henüz bu beklentiler karşılanmadı. Yine de iyimser olmaya devam ediyoruz. İlk dönemdeki beklentilerimizi karşılamamış olsa bile, Thronebreaker'ın gelecek yıllarda satmaya devam etmesini bekliyoruz." 
 
Adam Kicinski ayrıca oyunu ilk başta GOG'a özel çıkarmanın başarılı olmadığını ve oyunu Steam'e getirmek durumunda kaldıklarını belirtti.
 
"GOG bizim öncelikli platformumuzdur ve oyunu ilk önce orada bizi destekleyen oyunculara vermek istedik. Bununla birlikte, GOG'un ulaşımı, Steam'inki ile kıyaslanamayacak kadar küçük. Steam'de büyük bir Witcher hayran topluluğu olduğunu biliyoruz ve bu yüzden oyunu Steam'de de çıkardık.
 
Thronebreaker: The Witcher Tales şu anda PC üzerinde ulaşabilir durumda. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonu 4 Aralık'ta çıkacak. Oyunun fiyatı 30 dolar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 29 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler