Timothy Olyphant, The Mandalorian'ın 2. Sezonuna Katıldı

17.05.2020 13:54 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl yayınlanan The Mandalorian dizisi oldukça olumlu yorumlar almıştı. İkinci sezon çalışmaları şu sıralar devam eden diziye neredeyse her hafta yeni bir oyuncu ekleniyor.
 
Dizinin kadrosuna en son eklenen oyuncu ise Timothy Olyphant. Timothy Olyphant daha önce Deadwood, Fargo ve Justified gibi yapımlarda rol almıştı. Şimdilik karakterin rolü bilinmiyor. Önemli bir rol olma olasılığının yüksek olması söyleniyor. Diziye bu sezon Boba Fett ve Ahsoka Tano gibi birçok önemli karakter eklendi.
 
Dizinin ikinci sezonu seçilen oyuncular ve karakterler gerçekten heyecan verici. İkinci sezon bu yıl Ekim ayında Disney+ üzerinden yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler