Tiny Tina’s Wonderlands için Yeni Fragman Yayınlandı

22.10.2021 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Tiny Tina's Wonderlands için oyunun sınıflarını, ortamlarını, karakterlerini ve daha fazlasını tanıtan yeni bir video yayınladı.
 
Garipliklerle, harikalarla ve çok güçlü silahlarla dolu destansı bir maceraya çık Biraz dengesiz Tiny Tina'yla hayat bulan bu kaotik ve fantastik dünyada mermiler, büyü ve kılıçlar çarpışıyor.
Zalim Dragon Lord'u durdururken tuhaf canavarlarla ve ganimetlerle dolu zindanlarda çok sınıflı kahramanınla yağmala, ateş et ve ilerle. Herkes davetli. Sen de katıl, macera botlarını giy ve Kaosun Mükemmel Savaşçısı ol.
 
Tiny Tina's Wonderlands, 25 Mart 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1286680/Tiny_Tinas_Wonderlands/
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tiny Tina’s Wonderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler