Titan Quest için Yeni Genişleme Paketi Atlantis Çıktı

10.05.2019 17:24 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Pieces Interactive, ilk olarak 2006 yılında çıkış yapan aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest için Atlantis adlı yeni bir genişleme paketi yayınladı.

Atlantis genişleme paketi oyuncuların efsanevi şehri keşfetmek isteyen bir kaşife katıldığı yeni bir görev sunuyor. Genişleme ayrıca altı oyuncuya kadar co-op ve Tartarus meydan okuma modu dahil olmak üzere yeni çok oyunculu içerikler ekliyor.

Atlantis genişleme paketi şu anda sadece oyunun Steam versiyonu için ulaşılabilir durumda. Fiyatı %10 indirimli olarak 40,50 TL. Oynamak için Steam'de Titan Quest Anniversary Edition gerekiyor ve onun da fiyatı %80 indirimli olarak 6,20 TL.

Titan Quest Anniversary Edition şu anda Windows PC (Steam ve GOG), PlayStation 4, Nintendo Switch, mobil ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir duruda.

Atlantis genişleme paketi çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titan Quest Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Forest Games Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 2 Mart 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler