Titanfall 1 Steam'e Geldi

21.11.2020 15:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Titanfall 1'i Steam'de yayınladı.

İlk olarak 2014'te çıkan sadece çok oyunculu FPS oyunu dün gece sürpriz bir şekilde Steam'e geldi fakat epey sorunlu bir şekilde.

Steam'de kullanıcı incelemeleri "Çoğunlukla Olumsuz". Oyuncular sunucuların neredeyse tamamen bozuk olduğunu ve sıklıkla eşleştirme sisteminden atıldıklarını söylüyor. Eşleştirmeden atılmasalar bile DLC haritalarının yüklü olmadığı hatasını alıyorlar ki yüklü olmasına rağmen. Ses ile ilgili problem yaşayan kişi sayısı da çok fazla.
 
Steam'de şu anda Titanfall serisine indirim var. İlk oyun %60 indirimle 55,99 TL, ikinci oyun %67 indirimle 65,67 TL ve iki oyunun da bulunduğu paket %71 indirimle 97,33 TL. Oyunlar EA Play servisine de dahil.
 
store.steampowered.com/developer/EA/sale/titanfall

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 22 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler