Titanfall 2 Güncellemesi Yeni Modlar ve Silahlar Getiriyor

14.12.2017 16:12 Gökhan Yılmaz

 
      Önümüzdeki hafta Salı günü Titanfall 2 için gelecek güncellemeyle yeni Premium Skin'ler, beş oyun modu ve çeşitli oyun içi içerikler eklenecek.
 
     Operation Endeavor ismindeki güncelleme Double Take, Cold War, DMR, R-201 ve G2 gibi silahlara 5$'lık yeni skin'ler ekliyor. Ayrıca  Turbo LTS, Spicy Attrition, The Otherside, Rocket Arena, Turbo Titan Brawl gibi herkesin katılabileceği yeni oyun modları sunulacak.
 
     Bu içerikler dışında kanca atma mekaniği eskiden olduğu gibi çift Charge'lı hale getiriliyor. 19 Aralık'ta gelecek güncellemeyle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler