Titanfall 2, PS4 Pro'da Doğal 4K Sunmayacak

25.10.2016 08:42 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony'nin standart PlayStation 4'e göre daha güçlü cihazı PlayStation 4 Pro önümüzdeki ay çıkış yapacak ve belli sayıda oyunları doğal 4K destekleyecek. Bu oyunlardan birisi Titanfall 2 değil. 
 
   Titanfall 2'nin yapımcısı Drew McCoy, Stevivor ile yaptığı röportajda oyunun PlayStation 4 Pro sürümü hakkında açıklamalarda bulundu.
 
   Drew McCoy açıklamasında Titanfall 2'nin doğal 4K desteklemeyeceğini, zaten yakın zamanda da AAA seviyesindeki bir oyunda doğal 4K görürsek epey bir şaşırırdım gibisinden bir yorumda bulundu. Ancak oyunun PlayStation 4 Pro sürümü doğal 4K olmasa da diğer teknik özellikler açısından daha iyi bir performans sunacağını da belirtti.
 
   "Titanfall 2’s not native 4K and I would be surprised if anyone saw native 4K with AAA level games any time soon."
 
    Ek olarak twitter üzerinden sorulan Titanfall 2, PS4 Pro güncellemesi alacak mı sorusuna da Drew McCoy, PS4 Pro desteğinin disk içerisinde olacağını belirtti. 
 
   Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Titanfall 2, 28 Ekim 2016 tarihinde Xbox One, PC ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. Oyunun inceleme puanlarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler