Titanfall 2, Singleplayer ve Multiplayer Modunda 60 FPS Çalışacak

18.08.2016 13:16 Gazali Çetinkaya

 
   Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşmekte olan Gamescom 2016 etkinliğinde Dualshockers adlı oyun sitesi Titanfall 2'nin sanat direktörü ile konuşma şansı yakaladı ve oyunun da teknik bilgilerini öğrenmeye çalıştı.
 
   Titanfall 2 Sanat Yönetmeni Joel Emslie yaptığı açıklamada ilk olarak çözünürlük kısmına değindi ve oyunun çözünürlüğü için son dokunuşları yaptıklarını, kesin bir şey söylemek için erken olduğunu belirtti. Joel Emslie frame rate konusunda ise iki konsolda ve hem single player hem de multiplayer'da 60 FPS hedeflediklerini, önceliğin kesinlikle frame rate olduğunu açıkladı. 
 
   Bunun yanı sıra Eurogamer'ın teknik analiz kanadı Digital Foundry, Titanfall 2'nin teknik test adı altındaki açık betasının performansını test etti. 
 
   Titanfall 2'nin bu betada 900p çalıştığını belirtelim ancak yukarıda söylediğimiz gibi henüz oyunun çıkışındaki değerler belli değil. Videoya aşağıdan göz atıp oyunun PlayStation 4 üzerindeki performansı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler