Titanfall 2’den Monarch's Reign DLC Videosu Geldi

Titanfall 2
27.05.2017 02:03 Kaan Bolat

 
   Titanfall 2 çıktığı günden beri başarılı bir çıkış yakalamış olsa da en büyük sorunu genel anlamı ile az sayıdaki haritalar ve oyunda yer alan Titanlar. Bunun en büyük nedeni oyun belirli bir döngüden sonra kendini tekrar ediyor ve devamlı aynı haritalarda ve aynı Titanlar ile oynuyor oluşumuz.
 
   Geçtiğimiz aylarda EA Games ve Respawn Entertainment yaptıkları ortak açıklamada oyunlara eklenecek yeni DLC’lerin ücretsiz olarak yayınlayacaklarını belirttiler ve ilk DLC paketi geçtiğimiz ay birkaç harita ile çıkmıştı.
 
   Bu ay ise bizlere oyunda yer alacak yeni Titanımıza kavuşuyoruz. Monarch ismiyle duyurulan Titanımız Vanguard sınıfına ait bir Titan. Ayrıca Ronin, Ton için yeni satın alınabilir Primes Titan'larda eklendi.
 
   Monarch's Reign DLC Paketi 30 Mayıs tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler