Titanfall 2'nin Hikaye Moduna Ait Bir Video Yayınlandı

12.06.2016 20:25 Gazali Çetinkaya

   
   Electronic Arts ve Respawn Entertainment youtube üzerinden yayınladığı video ile Titanfall 2'nin hikaye modunu bizlere tanıttı ve oyunun çıkış tarihini de duyurmuş oldu. 
 
   Alınan ilk bilgilere göre oyunda offline olarak oynayabileceğimiz bir hikaye modunun bulunacağı doğrulandı. Bunun dışında 6 adet yeni titan, önceki oyuna göre daha gelişmiş pilot ve özelleştirme sisteminin de sözü verildi.
   
   Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin) için çıkışını gerçekleştirecek. Titanfall 2 için yayınlanan videoya ise hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 42 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler