Titanfall 2'nin Yeni Ücretsiz DLC'si Detaylandırıldı

24.03.2017 10:44 Gazali Çetinkaya

 
   EA ile geliştirici Respawn Entertainment, Titanfall 2 için sunulacak bir sonraki ücretsiz indirilebilir içerik Colony Reborn'u detaylandırdı ve bir de oynanış fragmanı paylaştı. 
 
   30 Mart tarihinde çıkış yapacak Colony Reborn; silah, execution ve ilk Titanfall'dan hatırlayacağımız bir harita içerecek.  
 
   Harita - Colony
  
 
 
   Silah - R-101
 
 
 
   Yeni Execution - Curb Check 
 
 
 
   Ayrıca bu ücretsiz içeriklerin yanı sıra para ile satın alabileceğiniz bazı kozmetik içeriklerde oyuna eklenecek. Tüm detaylar Titanfall.com'da. Son olarak Colony Reborn çıkış şerefine Respawn Entertainment ücretsiz hafta sonu etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. 30 Mart - 4 Nisan arasında sürecek. 
 
   Titanfall 2, PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler