Titanfall'dan Yeni Oynanış Detayları

31.12.2013 19:37 Samet Konuksal


    Önümüzdeki senenin en çok beklenen oyunlarından Titanfall, 13 Mart tarihinde PC, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça, bekleyenlerin de merak ettikleri aynı yönde artış gösteriyor. Bu doğrultuda Respawn Entertainment yetkilileri, Titanfall'la ilgili merak edilen bazı soruları cevaplandırdı. 
 
    Oyunun resmi forumlarında yapılan açıklamalarda, modern FPS oyunlarının terimlerinden 'quick scope' ve 'no scope' olaylarına değindi. Belirtilenlere göre Titanfall'ın oynanışında bu tip terimler yer almayacak. Ancak bir yoluyla buna benzer oynanış yolları bulunursa da, oyuna etkileri diğer oyunlar kadar fazla olmayacak.
 
    Aslında bu tip şeyleri fazla oyun oynamayla gelişen refleksler olarak değerlendirebiliriz. Asıl isimleriyle daha çok tanınsalarda no scope, dürbünlülerde nişan almadan hızlı bir şekilde ateş etmenizi sağlıyor. Quick scope ise nişan almayla ateş etme arasındaki süreyi azaltarak daha etkili bir vuruş yapmanızı sağlıyor. Ancak yapımcının dediklerine de bakarsak, özellikle Call of Duty serisinde dürbünlülerle tek vuruşa adam öldürmeye alışmış oyuncular Titanfall'da epey zorluk çekecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 44 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler