Titanfall'ın '6v6' Kararına Yeni Açıklama

08.01.2014 10:43 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Titanfall'ın yapımcısı Respawn Entertainment'ten Vince Zampella, gün içerisinde Titanfall'ın maksimum 12 kişiye kadar destek vereceğini açıklamıştı. Bir Respawn çalışanı, Neogaf'ta gelen eleştirilerin ardından yeni bir açıklama yaptı. 
 
    Bu kararın üzerinde çok durulduğunu belirten Respawn Entertainment yetkilisi, oyunu oynamadan sayıya bakarak eleştiri yapılmasına tepki gösterdi. Yetkilinin forum yazısında, "Vince'in dediği gibi, daha yüksek oyuncu sasyısına yönelik harita tasarımları yaptık ve oyun mekanikleri geliştirdik. Fakat oyunda aksiyon oldukça fazla. Haritanın her yerinde çok büyük aksiyonlar dönüyor. Oyunu yüksek kişili sürümde test ederken roundlar arasında ara vermek zorunda kalıyordum. Çünkü fazla aksiyon bazen çekilmez hale geliyor." sözlerine yer verildi.
 
    Yazının son kısmında, "Sayıları değil, eğlenceyi takip edin. Birkaç ay sonra burada Titanfall deneyimlerini paylaşan insanların yazılarını okumak çok keyifli olacak. Kesinlikle eğlenceli bir oyun. Umarım herkes en azından bir kere deneme fırsatını yakalar." cümleleri yer aldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler