Titanfall'ın Çıkış Gecesinde Microsoft'tan Bir Duyuru Var

08.03.2014 22:04 Samet Konuksal


    Bu senenin büyük merakla beklenen oyunlarından Titanfall, 11 Mart'ta Kuzey Amerika çıkışını yapacak. Electronic Arts da oyunun çıkışı için birçok yerde gece etkinliği düzenleyecek. EA'in haricinde Microsoft da, Respawn çalışanlarıyla birlikte bir Microsoft Store'da özel etkinlik düzenleyecek. Görünüşe göre Microsoft, çıkış gecesinde önemli bir duyuruya yer verecek. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Microsoft'tan Jeff Rubenstein, Microsoft Store'da düzenlenecek gece açılışının canlı olarak yayınlanacağını söyledi. Rubenstein'in belirttiklerine göre etkinlik sırasında Microsoft ile Respawn Entertainment, Titanfall markasının geleceğiyle ilgili yeni bir planlamadan bahsedecek.
 
    Bakalım oyuncuları neler bekleyecek? Microsoft Titanfall serisinin diğer oyunları için de yapılabilecek bir anlaşmayı duyuracak olabilir. Ya da Respawn, oyunun ilk DLC'sini tanıtabilir.
 
Güncelleme: Vince Zampella'nın Tweet'ine göre bu haber tamamen Microsoft cephesinden gelecek. Twitter'dan konuşan Zampella, duyurunun neyle ilgili olduğunu kendisinin de bilmediğini açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 37 Sn önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler